مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی



 

طرز پخت آش کلم به سبک باکویی,طرز تهیه آش کلم

طرز پخت آش کلم به سبک باکویی

 

آش کلم یک نوع آش خوشمزه، مقوی و مخصوص آذربایجان است.

 

مواد لازم برای آش کلم به سبک باکویی :

 برنج نیم دانه خیس شده  یک دوم پیمانه
 بلغور جو خیس شده  1 پیمانه
 نخود خیس شده 1 پیمانه 
 لوبیا سفید خیس شده 1 پیمانه 
کلم برگ خرد شده 1 عدد
هویج نگینی خردشده 4 عدد
پیاز بزرگ نگینی خردشده 1 عدد
رشته آش 150 گرم
سبزی آش 1 کیلوگرم
ترخون خردشده 150 گرم
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
کشک به میزان لازم
سیرداغ، پیازداغ و نعناداغ به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم

 

طرز تهیه آش کلم به سبک باکویی :

پیاز را درون تابه ای ریخته و همراه با مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس نخود، لوبیا سفید (از قبل خیس و در طول این مدت چند مرتبه آب آن عوض شده) و فلفل سیاه را به آن افزوده و کمی تفت دهید. بعد مقداری آب به مواد بیفزایید و روی حرارت بگذارید تا نخود و لوبیا نیم پز شود.

 

هویج را به مواد افزوده و پس از 5 دقیقه برنج، بلغور، سبزی آش (اسفناج، گشنیز، جعفری، تره)، ترخون و کلم را به آن بیفزاید و بگذارید تا نخود و لوبیا کاملا پخته و برنج و بلغور لعاب بیندازد.

 

رشته آش را به مواد بیفزایید و بگذارید تا جا بیفتد. سپس نمک آن را اندازه کنید.

آش را درون ظرفی بریزید و با سیرداغ، پیازداغ، و نعناداغ تزیین کرده و با کشک سرو کنید.

 

منبع : masterchefmag.com