مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

یک افطاری رژیمی برای روزه داران



یک افطاری رژیمی برای روزه داران

 

طرز تهیه افطاری رژیمی , طرز تهیه افطاری مقوی و رژیمی

 


مواد لازم :

 عدس  سه چهارم فنجان
 ذرت  دو فنجان
 آب مرغ  دو فنجان
 سس گوجه فرنگی  400 گرم
 گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم
سیر له شده دو تا 3 حبه
پیاز متوسط خرد شده یک عدد
فلفل سبز دلمه ای خرد شده یک عدد
پودر چیلی ( فلفل های قرمز کوچک ) دو قاشق سوپ خوری
ادویه مخلوط یک چهارم قاشق چای خوری
زیره نصف قاشق چای خوری


طرز تهیه :
همه مواد را بجز ذرت و سس گوجه فرنگی، داخل یک قابلمه ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. پس از بجوش آمدن، شعله را کم کنید تا به مدت نیم ساعت پخته شود. سس گوجه فرنگی و ذرت را به آن اضافه کنید. یک ربع دیگر به پختن آن ادامه دهید. آن را با جعفری تازه و خرد شده تزئین کرده و سرو کنید.

منبع : banisport.com