مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه خورش آلو اسفناج، به روش گیاهخواری



درست کردن خورش آلو اسفناج به روش گیاهی,پخت خورش آلو اسفناج با قارچ

در خورش آلو اسفناج گیاهی، به جای گوشت از قارچ استفاده کنید

 

فصل اسفناج که می شود خورش آلو اسفناج اولین غذایی است که به ذهن خانم های خانه می افتد ولی لابد می خواهید بگویید از وقتی گیاهخوار شده اید لب به این غذا نزده اید. در این جا روش تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی را داریم که از مدل گوشت دار آن هم خوشمزه تر است، امتحان کنید.

مواد لازم برای 4  نفر :

 اسفناج خرد شده  500 گرم
 آلوبرقانی  200 گرم
 قارچ دکمه‌ای 250 گرم
 پیاز متوسط  1 عدد
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 1 قاشق سوپخوری
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
ادویه دلخواه 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
روغن به میزان لازم


طرز تهیه خورش آلو اسفناج گیاهی:
ابتدا اسفناج را پاك كرده و بشویيد. بعد از آنکه کاملا خشک شد، آن را به صورت قطعات درشت خرد كنيد. آلوبرقانی را بشویید و حدود نیم ساعت آن را خیس کنید. قارچ دکمه‌ای را خوب بشویید و  به صورت درسته در غذا استفاده کنيد.

سپس پیاز را به صورت نگيني خرد کنید. در یک تابه مناسب کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، پیاز را داخل روغن تفت دهید تا سبک شده و طلایی شود. بعد زردچوبه و ادویه را اضافه كرده و مخلوط كنيد.

در این زمان باید آلو و قارچ را به پیاز داغ اضافه کرده و کمی تفت دهيد. بعد از دو تا سه دقيقه اسفناج خرد شده را افزوده و با بقيه مواد تفت دهيد. نصف ليوان آب هم اضافه كنيد. صبر کنید تا مواد بپزند و خورش جا بيفتد.

شکر و آبلیمو را در یک کاسه کوچک با هم مخلوط کنید. در آخر پخت، نمک و مخلوط شكر و آبليمو را به خورش اضافه كنيد. بعد از چند دقيقه خورش شما آماده است.

به روش دیگر:
در این خورش از قارچ هاي درشت به صورت ورقه‌ای نيز می توانيد به جای قارچ دکمه‌ای استفاده كنيد.

فوت‌وفن :
اين خورش نبايد آبكی باشد. پس به ميزان آبی كه اضافه می كنيد خوب دقت كنید. همچنين اجازه دهيد خورش خوب جا بيفتد.

 

منبع : مجله آشپزی مثبت - bartarinha.ir