مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سوپ شلغم



 

درست کردن سوپ شلغم,مواد لازم برای سوپ شلغم

طرز تهیه سوپ شلغم

 

فصل سرماخوردگی هاست، در این مواقع خوردن یه سوپ گرم و مقوی می تواند خیلی لذت بخش و التیام بخش باشد.

اما اگر حال و حوصله سوپ درست کردن را ندارید و دنبال یک سوپ فوری و مناسب می گردید یکی از بهترین گزینه ها اینجاست.

 

سوپ فوری مریض سوپ شلغم است.

در مرحله اول به غير از آب مرغ، يک ليوان جو پرک شده، شلغم خرد شده، پياز خرد شده، هويج خرد شده، كرفس خرد شده، دو حبه سير را با يک فنجان خامه به مدت 2 تا 3 دقيقه حرارت می دهيم. بعد آب مرغ را به آن اضافه می كنيم و می گذاريم 40 تا 50 دقيقه روی حرارت ملايم پخته شود. بعد يک مقدار شويد خرد شده اضافه می كنيم و با آب ليموى تازه سوپ را گرم ميل می كنيم. اين هم يک سوپ فوری و ساده برای سرما خوردگی های فصل های سرد سال می باشد.

 

ان شاالله که همتان سلامت باشید و هیچ وقت مریض نشوید.

 

گردآوری : بخش آشپزی