مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به



 

نحوه پخت بیف با خردل و پسته,مواد لازم برای تهیه بیف با خردل و پسته

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به غذایی مخصوص کریسمس

 

این غذای خوشمزه که با گوشت دنده گاو درست می شود را شب کریسمس نوش جان کنید. برای طعم دادن به آن از پسته و خردل و آّب به استفاده کنید.

 

مواد لازم برای تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

مغز پسته  215 گرم 
 جعفری تازه، خرد شده 1 فنجان 
 خمیر نان 70 گرم (1 فنجان) 
خردل   2 قاشق غذاخوری
تخم مرغ، زده شده 2 عدد
دنده کبابی گاو حدود 2.5 کیلوگرم
آب مرغ 750 میلی لیتر (3 فنجان)
آب به 2 قوطی 100 گرمی

 

طرز تهیه بیف با خردل و پسته و آب به :

فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. پسته، جعفری و خرده های خمیر نان را در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا کاملاً خرد شوند. خردل و تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند. سپس نمک و فلفل بزنید.

 

از نخ آشپزی برای گره زدن بیف ها استفاده کنید و از 3 نقطه بین استخوان ها گره بزنید. سپس داخل ظرف مخصوص کباب بگذارید. مخلوط پسته را روی بیف بریزید و پخش کنید.

 

فویلی روی آن بکشید و حدود 10 دقیقه کباب کنید. سپس دما را تا 180 درجه پائین بیاورید. دو ساعت دیگر کباب کنید تا به اندازه دلخواه بپزد. سپس روی بشقاب مخصوص سرو کنید و روی آن فویل بکشید. بگذارید 5 دقیقه بماند.

 

در این حین، آب مرغ و به را در ظرف کباب روی شعله متوسط گرم کنید و با قاشق چوبی هم بزنید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه نیم جوش شود و مقدار آن نصف شود. نمک و فلفل بزنید. آن را از صافی رد کنید و با قاشق مواد اضافی را جدا کنید.

 

حالا بیف را با این سس سرو کنید.

 

منبع : bartarinha.ir