مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه جــوجه آشـوكا



 

 

جوجه آشوکا

 

 

مواد لازم :

 

 

 

گوشت جوجه
300 گرم
ماست
نصف پيمانه
خامه
نصف پيمانه
کره
50 گرم
فلفل دلمه‌اي قرمز 1 عدد
پیاز 1 عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
ادويه هندي به ميزان لازم
گوجه‌فرنگي، هويج، لوبياسبز و تربچه براي تزئين

 

 


طرز تهيه :

 


جوجه‌ها را 24 ساعت قبل در مخلوط ماست، خامه، كره، نمك، ادويه و پياز مي‌خوابانيم تا مواد با جوجه خوب مخلوط شود. سپس جوجه‌ها را به سيخ كشيده و روي آتش ذغال سرخ مي‌كنيم تا طلايي شود بايد يادآور شد به دليل افزودن ادويه هندي اين كباب بسيار معطر و به سبك (هيماليايي) آماده مي‌شود.

 


اطراف اين كباب را مي‌‌توانيد با فلفل‌دلمه‌اي قرمز، گوجه‌فرنگي، لوبيا‌سبز، تربچه و هر سبزي دلخواه ديگري تزئين كنيد.

 


نكته: اين كباب بايد تند باشد به همين منظور از فلفل قرمز استفاده كنيد.