مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی



 

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی

 

مواد لازم برای بادمجان پلو قزوینی :

برنج  5 پیمانه 
بادمجان حلقه شده  1 کیلوگرم 
پیاز سرخ شده  1 پیمانه 
گوشت چرخ کرده  500 گرم 
گوجه فرنگی حلقه شده 5 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
روغن نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم

 

طرز تهیه بادمجان پلو قزوینی :

ابتدا بادمجان ها را سرخ کرده و کنار می گذاریم، سپس پیاز داغ را با کمی گوجه فرنگی و گوشت تفت می دهیم، به همان گوشت سرخ شده، رب گوجه فرنگی را هم اضافه می کنیم و تفت می دهیم و اجازه می دهیم تا پخته شود.

 

سپس برنج را شسته آبکش کرده و از ته قابلمه لا به لای آن گوشت، بادمجان و گوجه فرنگی را قرار داده و نصف لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم می کنیم و بعد از دم کشیدن نوش جان می کنید.

 

گردآوری: بخش آشپزی