مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

دوست دارید بیف استروگانف را امتحان کنید؟



 

 

بیف استروگانف

 

 

مواد لازم :

 

 

گوشت (مغز ران)
1 کیلو
پیاز
3 عدد
خامه
1 استکان
سیب زمینی
1/5 کیلو
آرد 1 قاشق سوپخوری
نمک به مقدار کافی
فلفل به مقدار کافی

 

 

طرز تهیه :

 


پیاز را خلال و با روغن سرخ کنید . گوشت را به ورقه های نازک تقسیم و بعد خلال کنید و با دو لیوان آب در پیاز بریزید و بگذارید با حرارت بسیار ملایم بپزد . وقتی آب آن نزدیک به اتمام بود ، آرد را با کمی کره سرخ کنید و به آن بیفزایید . نمک و فلفل را اضافه کنید . سیب زمینی را به نازکی چوب کبریت خلال یا رنده درشت رنده کنید و در روغن فراوان و داغ سرخ کنید . روغن اگر خوب داغ نشود ، سیب زمینی ها به هم می چسبند . آب گوشت که اتمام شد ، خامه را روی آن بدهید و هم بزنید و در ظرف بکشید و سیب زمینی ها را در اطراف گوشت بریزید .