مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

پودینگ لیمویی



 

 

دسر لیمویی

 

 

کل زمان تهیه: 5/2 ساعت

 


مواد لازم : برای 8 نفر

 

 

زرده تخم مرغ
6 عدد
شکر
1 فنجان و 2 قاشق سوپ خوری
آرد ذرت
3/1 فنجان
پوست رنده شده لیمو
1 قاشق سوپ خوری
نمک 4/1 قاشق چای خوری
شیر 2/1. 3 فنجان
آب لیمو تازه 1 فنجان
خامه 1 فنجان

 


طرز تهیه:

 


1- در ظرفی زرده تخم مرغ، 1 فنجان شکر، آرد ذرت، پوست لیمو، نمک، 2/1 فنجان شیر را خوب بزنید، و به تدریج در حین زدن بقیه شیر را اضافه نمایید. مواد را در ماهی تابه ای بریزید.


2- ماهی تابه را روی حرارت ملایم بگذارید، و کمی که به جوش افتاد و سفت شد، شعله را خاموش کنید و آب لیمو را اضافه نمایید.


3- مخلوط را از الک رد کنید. و در ظرف های مناسب بریزید و آنها را داخل یخچال بگذارید تا خنک شوند (در حدود یک ساعت و نیم)

 

4- موقع سرو خامه را با 2 قاشق شکر خوب بزنید. در آخر خامه روی دسرها را تزئین کنید.