مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

سوپ نودل چيني






نودل چینی



مواد لازم:


نودل (پاستا)
100 گرم
فلفل دلمه اي رنگي
25 گرم
جوانه ماش
25 گرم
قارچ
25 گرم
هويج 25 گرم
کرفس 25 گرم
آب 0.5 ليوان
سويا سس 4 قاشق غذاخوري
نمک ژاپني 0.5 قاشق غذاخوري
آرد ذرت 1 قاشق غذاخوري

 

 

طرز تهيه:


کرفسها را خلال ميکنيم قارچ را هم ورقه ميکنيم مخلوط ميکنيم هويج را هم خلال ميکنيم سعي ميکنيم همه سبزيجات را به يک اندازه خلال کنيم جوانه ماش فلفل دلمه اي را هم به همان شکل خرد کرده و تمام سبزيجات را داخل ظرف ريخته روي حرارت ميگذاريم با روغن تفت ميدهيم (ميتوان از روغن کانولا استفاده کرد)

 

بعد سويا سس را اضافه ميکنيم و نمک ژاپني هم به مواد اضافه ميکنيم (نمک ژاپني خودش شور نيست ولي باعث ميشود مزه تمام مواد داخل غذا به خوبي مشخص باشد و غذا خوشمزه تر شود) مواد را مخلوط کرده و آب اضافه ميکنيم نشاسته ذرت يا آرد ذرت را داخل نصف ليوان آب حل ميکنيم داخل مواد ميريزيم تا مايع سوپ را غليظ کند بعد ميگذاريم سوپ جا بيفتد.