مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

مرغ تنوری با سس مخصوص



 

 

مرغ تنوری

 


برای تنوری كردن مرغ، ابتدا گریل را با شعله خیلی زیاد گرم كنید، سپس حرارت را پایین آورده و روی حالت متوسط قرار دهید.

 

زمان تهیه: 10 دقیقه به‌علاوه 60- 30 دقیقه زمان خواباندن آن


زمان پخت: 30 دقیقه

 

 

مواد لازم برای 4 نفر

 

ماست كم چرب
150 گرم
سیر
2 حبه، كوبیده شود
زیره سبز
یك قاشق چای‌خوری
زردچوبه
یك چهارم قاشق چای‌خوری
رنگ خوراكی قرمز دو قطره
سینه مرغ 4 عدد

 


برای سس نعنا:

 

نعنای كاملا خرد شده
یك قاشق غذاخوری
سیر خرد شده
یك حبه كوچك
خیار كوچك
یك عدد، به صورت مكعبی و ریز خرد شود
ماست كم چرب
150 گرم
لیمو ترش تازه یک عدد
نمك و فلفل به اندازه لازم
روغن مقداری

 



طرز تهیه:


• درون یك كاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، ‌زردچوبه، رنگ خوراكی و نمك و فلفل را با هم مخلوط كنید.

 

• سینه‌های تمیز شده و بدون پوست مرغ را درون مخلوط فوق به مدت 60- 30 دقیقه قرار دهید و هر چند دقیقه یك بار آن‌ها را برگردانید.

 

 

برای تهیه سس:


نعنا و سیر و خیار را درون دستگاه مخلوط كن خوب با هم مخلوط كنید سپس ماست و در نهایت، آب لیمو و نمك و فلفل را به آن اضافه كرده و كمی دیگر آن‌ها را هم بزنید .سس آماده شده را تا زمان سرو، ‌درون یخچال قرار دهید.

 

• سینه‌های مرغ را در ظرفی نسوز قرار داده و روی آن را با برس روغن بمالید.

 

• مرغ را با حرارت متوسط گریل به مدت 35 - 30 دقیقه بپزید. گاهی مرغ را برگردانده با بقیه روغن چرب كنید.

 

• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا میل كنید.