مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

دستور تهیه خورش رنگین کمان



 

 

خورش رنگین کمان

 

 

مواد لازم:


گوشت مرغ پخته و خلال شده
2/1و1 پیمانه
کرفس خلال شده
1 پیمانه
هویج خلال شده
2/1 پیمانه
فلفل دلمه خلال شده
2/1 پیمانه
قارچ ورقه شده 1 پیمانه
ذرت پخته شده 2/1 پیمانه
پیاز سرخ شده 1 قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده 2/1 پیمانه
کره 1 قاشق غذا خوری
سویا سس مقداری

 

 

 

طرز تهیه :


روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد،گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه ای را کمی تفت داده ، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه ی مواد پخته شد ، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.

 

این غذا فقط باتفت دادن پخته می شود.

 


از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می توان استفاده کرد ، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد