مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرزتهیه کباب لقمه ای



 

 

کباب لقمه ای

 

 

مواد لازم :


گوشت چرخ كرده
500 گرم
نمك و فلفل
به ميزان لازم
ترخون خرد شده
2 الي 3قاشق سوپخوري
برگ بو
تعدادي
فلفل دلمه اي قرمز 1 عدد
پياز ريز تعدادي

 

 

 

طرز تهيه :

گوشت چرخ كرده بهتر است از قلوه گاه گوسفند با مخلوطي از گوشت گوساله باشد . دوبار چرخ كنيد . نمك , فلفل و ترخون خرد شده را اضافه كرده و خوب ورز دهيد تا چسبندگي پيدا كند. به اندازه يك گردو از مايه گوشتي برداشته آن را در دست به فرم لوله اي داده , توري كباب را از قبل چرب كني . كبابها را روي آن چيده روي آتش قرار دهيد تا هر دو طرف آن بپزد . كبابها را مطابق تصوير مي توانيد به سيخ بكشيد و ما بين هر كباب يك عدد برگ بو و برشي از فلفل دلمه اي قرمز قرار داده و در اول و انتهاي هر كباب پياز ريز گذاشته و روي آتش كباب كنيد .