مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
سوپ خامه ای قارچ و بروکلی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
زمان آمادهسازی این سوپ 15 دقیقه و زمان پخت آن نیز 15 دقیقه است.
مواد لازم برای 4- 3 نفر:
قارچ |
یک پیمانه، خرد شود |
بروکلی |
2 پیمانه، خرد شود |
آب مرغ | 2- 1.5 پیمانه |
خامه |
نصف پیمانه |
کره | یک قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | یک قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
طرز تهیه:
• کره را درون یک تابه ذوب کنید.
• قارچها را به تابه اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه آنها را تفت دهید.
• همزمان با این کار، آب مرغ را درون یک قابلمه جوش آورید و بروکلیها را همراه با مقداری نمک و فلفل درون آن به مدت 10- 5 دقیقه بپزید تا نرم شوند
• کمی صبر کنید تا سوپ مقداری خنک شود سپس قارچها را به قابلمه اضافه کنید.
• محتوای قابلمه را درون یک دستگاه غذاساز به صورت پوره درآورید.
• پوره سوپ را درون قابلمه برگردانده و خامه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
• سوپ را بچشید و چاشنی آن را تنظیم کنید.
منبع:dastpokht.ir