مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرزتهیه املت هندی



 

 

املت هندی

 

 

● مواد لازم:

 

تخم مرغ
۶ عدد
شیر
نصف لیوان
فلفل سیاه
نصف قاشق مرباخوری
روغن مایع
یک قاشق مرباخوری
برنج پخته یک لیوان
هویج ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای سبز خرد شده یک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای قرمز خرد شده یک قاشق غذاخوری
پیازچه ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
قارچ ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
سیر ریز خرد شده یک قاشق غذاخوری
سس سویا یک قاشق غذاخوری

 


● طرز تهیه:

تخم مرغ، شیر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. روغن را در ماهیتابه گرم کنید و تمامی مواد باقی مانده به جز سس سویا را در آن بریزید و تفت دهید تا کمی نرم شود. آن را خاموش کنید و سس سویا را به آن اضافه کنید.

 

ماهیتابه دیگری را کمی چرب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید. پس از داغ شدن نصف لیوان تخم مرغ زده شده را در ماهیتابه بریزید و دور تا دور ماهیتابه خوب پخش کنید. پس از چند ثانیه که تخم مرغ کمی طلایی شد، یک چهارم مواد برنج را در یک گوشه تخم مرغ بریزید و سپس گوشه دیگر تخم مرغ را روی مواد تا کنید. این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود.