مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

فیله مرغ برشته



 

فیله مرغ برشته

 

 

مواد لازم :

 

فيله مرغ

300 گرم

تخم‌مرغ

یک عدد

آرد سفيد

چهار قاشق غذاخوري

آرد سوخاري

سه قاشق غذاخوري

كورن‌فلكس

يك و نيم پيمانه

نمك و فلفل و روغن

به ميزان لازم

 

طرز تهيه :

 

اين غذا به خاطر حالت سوخاري، مورد علاقه كودكان است. ابتدا فيله مرغ را به اندازه‌هاي دلخواه در آورده و به آن نمك و فلفل مي‌زنيم. سپس آنها را اول در آرد سفيد و بعد در تخم‌مرغ زده و در آرد سوخاري غلتانده و در كورن‌فلكس خردشده قرار مي‌دهيم تا هر دو طرف آن آغشته شود. سپس در كمي روغن سرخ مي‌نماييم. (با حرارت كم سرخ مي‌كنيم تا مغزپخت شود.)