مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

كباب بره (فرانسوی)



 

كباب بره (فرانسوی)

 

 

موادلازم جهت (6-7 نفر):

 

شانه یا ران بره ای

1کیلو

پیازچهار قاچ

2عدد

سیب زمینی

1کیلو

گوجه فرنگی سفت جهار قاچ

2-3 عدد

فلفل دلمه ای سبز خورد کرده

2عدد

سبزی خشک مخلوط

1قاشق غذاخوری

کره فرانسوی

4-5 قاشق غذاخوری

روغن زیتون

3-4 قاشق غذاخوری

مرزنجوش، مرزه، برگ بو، آویشن

به میزان دلخواه

نمک، فلفل

به میزان لازم


 

طرز تهيه :

 

سبزی خشك را با اندكی نمك و فلفل در روغن زيتون بريزيد و هم بزنيد. اين مخلوط را روی گوشت بريزيد، زير و رو كنيد و 2 ساعت بيرون از يخچال بخوابانيد يا اگر در يخچال می گذاريد،چند بار از یخچال بيرون بياوريد و زير و رو كنيد.

سيب زمينی را در فر يا (ماكروويو) تنوری كنيد، سپس در ديس بگذاريد،وسط هر دانه سيب زمينی را شكاف بدهيد . 1-2 فندق از كره فرانسوی لای آن بگذاريد.

گوشت و پياز و فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی را يك در ميان(گوشت- پياز- گوشت- فلفل- گوشت- گوجه فرنگی- گوشت) به سيخ بكشيد و سيخ كباب را روی آتش زغال يا در كباب پز آتش بدهيد(كباب خشك نشود!).

اين كباب را با تره بار آب پز و تفت داده در كره سر سفره بگذاريد.