مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

خورش گوشت تند



 

خورش گوشت تند

 

 

مواد لازم:

 

پیاز

2 عدد بزرگ

گوشت خورشی

700 گرم

سیر رنده شده

5 عدد

گوجه فرنگی خرد شده

800 گرم

فلفل سبز خرد شده

2 عدد

زیره آسیاب شده

2 قاشق چای خوری

لوبیا قرمز

400 گرم

شکر قهوه ای

1 قاشق چای خوری

روغن زیتون

به میزان لازم

آب

به میزان لازم

 

 

مواد لازم جهت سرو :

 

برگ گشنیز خرد شده

2 قاشق غذاخوری

پنیر چدار رنده شده

4 قاشق غذاخوری

 


روش تهیه:

 

* ابتدا گوشت را به مدت 5 الی 7 دقیقه داخل روغن زیتون سرخ نمایید تا رنگ آن تغییر کند. سپس پیاز و سیر را اضافه نمایید.

* مدتی بعد، حدود دو لیوان آب داخل آن بریزید و سپس گوجه خرد شده و فلفل و لوبیا قرمز و مقداری نمک را نیز به سایر مواد بیفزایید. درب ظرف را ببندید و بگذارید کلیه مواد به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بجوشد تا زمانی که گوشت کاملاً پخته و نرم شود.

* سپس زیره و شکر قهوه ای را به سایر مواد بیفزایید و هم بزنید و بگذارید حدود یک ربع دیگر مواد داخل قابلمه با حرارت ملایم بپزد.

این غذا را می‌توانید همراه با برنج و مقداری پنیر چدار رنده شده و برگ گشنیز، به عنوان تزئین، سرو نمایید. البته مقداری سس تند نیز می‌تواند طعم بیشتری به غذای شما بدهد.

 

منبع:  Uktv