مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

میگو سوخاری با اسفناج



میگو سوخاری با اسفناج

مواد لازم :

 

میگو

12 عدد

آرد سوخاري و شیر

از هر کدام نصف پيمانه

پنير پارمسان

1/4 پيمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل

از هر کدام نصف قاشق چايخوري

فلفل قرمز و فلفل سیاه

از هر کدام 1/4قاشق چايخوري

تخم‌مرغ

يك عدد

اسفناج

20 برگ كامل (100 گرم)

آرد

يك قاشق چايخوري

روغن زيتون

يك قاشق سوپخوري

 

طرز تهيه:

 

ميگوها را شسته و پاك مي‌كنيم. آرد سوخاري، پنير، زردچوبه، نمك و فلفل قرمز را با هم مخلوط مي‌كنيم. تخم‌مرغ را با چنگال هم زده ابتدا ميگو را در تخم‌مرغ و بعد در آرد سوخاري غلتانده و دوباره اين كار را تكرار مي‌كنيم. سپس به مدت هفت دقيقه در روغن فراوان سرخ مي‌نماييم. ميگوها را روي دستمال آشپزخانه مي‌گذاريم تا روغن اضافي آن گرفته شود. اسفناج و شير را روي حرارت مي‌گذاريم قبل از گرم شدن، آرد پاشيده تا دو، سه دقيقه جوش بخورد. پودر زنجبيل و فلفل زده و از روي حرارت بر مي‌داريم. روغن‌زيتون را اضافه كرده اسفناج را در ظرف سرو مي‌گذاريم. سس شير را روي آن ريخته و بعد ميگوها را مي‌چينيم.

 

منیع : groohashpazi