مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

ترشي هفت رنگ



 

ترشي هفت رنگ

 

مواد لازم:

 

گل كلم

1 عدد کوچک

پياز ترشي

150 گرم

خيار ريز

200 گرم

فلفل ريز سبزيا قرمز

8 تا 10 عدد

سركه سفيد

1 تا 2 ليتر

نمک

به مقدار لازم

سيب زميني ترشي

3عدد

هويج فرنگي

3 عدد

ترخان

100 گرم

کرفس

4 تا 5 ساقه

 

 

طرز تهیه :

 

كرفس و گل كلم را شسته خرد كنيد . سيب زميني ترشي و هويج را پوست گرفته به شكل حلقه يا نگيني درست خرد كنيد . پياز را پوست گرفته بشوئيد و بگذاريد خشك شوند خيار را نيز بشوئيد وخشك كنيد . دقت كنيد كه تمام سبزيجات كاملاٌ خشك و بدون آب باشد حال تمام سبزيجات را با فلفل و ترخان و نمك داخل ظرف مناسبي ريخته سركه را روي آن بريزيد . در ظرف را ببنديد مدت 2 تا 3 هفته بعد ترشي شما آماده است . توجه : خشك بودن سبزيجات و ظرف و يك اندازه بودن قطعات سبزيجات و كاملاٌ بسته بودن درظرف و محفوظ بودن آن مهم است . اين مقدار براي 6 نفر در نظر گرفته شده است.