مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کلوچه زنجبیلی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
● مواد لازم:
آرد |
دو و یک چهارم لیوان |
جوش شیرین |
کمتر از یک قاشق مرباخوری |
پودر دارچین |
یک قاشق مرباخوری |
پودر زنجبیل |
یک قاشق غذاخوری |
پودر میخک | نصف قاشق مرباخوری |
نمک | نصف قاشق مرباخوری |
کره | سه چهارم لیوان |
شکر(شکر قهوه ای) | یک لیوان |
تخم مرغ | یک عدد |
عسل و یا شیره انگور | یک چهارم لیوان |
● طرز تهیه:
آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.
منبع:روزنامه خراسان