مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

کلوچه زنجبیلی



 

 

 

کلوچه زنجبیلی

 

 

● مواد لازم:

 

آرد
دو و یک چهارم لیوان
جوش شیرین
کمتر از یک قاشق مرباخوری
پودر دارچین
یک قاشق مرباخوری
پودر زنجبیل
یک قاشق غذاخوری
پودر میخک نصف قاشق مرباخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
کره سه چهارم لیوان
شکر(شکر قهوه ای) یک لیوان
تخم مرغ یک عدد
عسل و یا شیره انگور یک چهارم لیوان

 

 

 

● طرز تهیه:
آرد ، جوش شیرین، زنجبیل، دارچین، میخک و نمک را در ظرف مخلوط کنید. آرد و شکر را با هم بزنید ،تخم مرغ و عسل را به مواد اضافه کنید و هم بزنید و سپس مواد خشک را به آن اضافه کنید. توپک های کوچکی از خمیر به دست آمده را درست کنید و روی سینی فر حاوی کاغذ روغنی قرار دهید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.


منبع:روزنامه خراسان