مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهيه كوكو لوبيا سبز و هويج
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
لوبيا سبز |
350 گرم |
هويج |
1 عدد |
پياز |
1 عدد |
تخم مرغ |
4 الي 5 عدد |
آرد گندم |
1 الي 1/5 قاشق غذا خوري |
نمك و فلفل |
به مقدار كافي |
زردچوبه يا زعفران |
به ميزان لازم |
روغن حيواني |
1 قاشق مربا خوري |
طرز تهيه :
لوبيا سبز را به طول 2 الي 3 ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود.
هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد.
پياز را نگيني خرد كنيد.
به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد .
نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد .
منبع : ashpazierangin.blogfa