مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهيه كوكو لوبيا سبز و هويج



 

تزیین دستمال سفره

 


مواد لازم :

 

لوبيا سبز

350 گرم

هويج

1 عدد

پياز

1 عدد

تخم مرغ

4 الي 5 عدد

آرد گندم

1 الي 1/5 قاشق غذا خوري

نمك و فلفل

به مقدار كافي

زردچوبه يا زعفران

به ميزان لازم

روغن حيواني

1 قاشق مربا خوري

 


طرز تهيه :

 

لوبيا سبز را به طول 2 الي 3 ميلي متر برش داده و در ظرفي بگذاريد تا بپزد در ظرف را نبنديد تا لوبيا خوشرنگ بماند در آخر نمك اضافه كنيد و آب آن كاملاً جوش برود.

هويج را به صورت خلال هاي ظريف در آوريد.

پياز را نگيني خرد كنيد.

به مواد بالا آرد ،نمك ، زردچوبه و فلفل اضافه كنيد و خوب مخلوط كنيد بعد تخم مرغ ها را اضافه كنيد و به هم زده و در ماهيتابه روغن ريخته و كوكو را سرخ كنيد .


نكته مهمي كه در طبخ كوكو بايستي در نظر داشت يكي اين است كه درب ماهيتابه را ببنديد به اين طريق هم كوكو پف لازم را پيدا ميكند و هم مغز پخت ميشود و ديگر اينكه از حرارت كم براي پخت استفاده كنيد .

 

منبع : ashpazierangin.blogfa