مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کشک و بادمجان



 

کشک و بادمجان, پخت کشک و بادمجان

کشک و بادمجان

مواد لازم برای 4 نفر:

 

 

بادمجان

5عدد متوسط

نعناع

2 قاشق غذا خوری

سیر

4 حبه(در صورت عدم تمایل میتوان حذف کرد)

پیاز

1 عدد متوسط

گردو ریز شده نگینی

یک پیمانه

کشک رقیق شده

یک لیوان

نمک فلفل زردچوبه

به مقدار لازم

 

 

طرز تهيه:

 

بادمجان را پوست کنده نمک میزنیم و در آفتاب میگذاریم بعد از 15 دقیقه آن را میشوییم و در روغن سرخ میکنیم.بادمجان های سرخ شده را ساطوری میکنیم.پیاز و سیر را هم خوب سرخ کرده فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم و نعناع خشک را هم به آن اضافه میکنیم کمی که تفت داده شد کشک را به مواد اضافه میکنیم جوش که خورد بادمجان را به آن اضافه میکنیم و در آخر گردو را.

 

کشک بادمجان غذای مقوی و خوش مزه میباشد اگر نسبت به بادمجان حساسیت دارید مقدار نعناع و گردو را افزایش دهید.

 

(بادمجان نفخ آور است و استفاده از گردو و نعناع باعث خنثی شدن ان میشود)

 

منبع :iran-forum


 

iran-forum