مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ی تورندو! غذایی شیک و راحت



 

پخت تورندو , انواع غذا با قارچ

 

مواد لازم :

 

فیله گوساله

250 گرم

پیاز

یک عدد

سیر له شده

یك تا دو حبه

زرده تخم‌مرغ

دو عدد

ترخون و گشنیز خرد شده

سه تا چهار قاشق غذاخوری

سس گوجه‌فرنگی

نصف پیمانه

فلفل‌سیاه

یك قاشق چایخوری

سرکه

نصف پیمانه

كره آب شده

100 گرم

روغن مایع

یك قاشق غذاخوری

قارچ

100 گرم

نمك و فلفل

به میزان لازم

 

 

طرز تهیه  :

 

گوشت را نیم ساعت در فلفل بخوابانید. پیاز و سیر را در ظرف مناسبی بریزید. سپس سركه را با مقداری آب، سس گوجه ‌فرنگی و كمی نمك روی حرارت كم بگذارید تا بجوشد و آب آن تمام شود. سپس آن را بردارید تا خنك شود. زرده تخم‌مرغ را با دو قاشق آب و كمی نمك هم بزنید و به روش بن ‌ماری داغ كنید. كره را كم‌كم اضافه كنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا سسی مانند مایونز، غلیظ به دست آید. سپس ترخون و گشنیز را با پیاز، سیر پخته شده و قارچ به مواد اضافه كرده و هم بزنید. روی گریل یا یك تابه سنگین، مقداری روغن بریزید و تورندو ‌را در تابه یا گریل گرم بیندازید. پس از دو، سه دقیقه برگردانید و پس از سه دقیقه دیگر نمك بپاشید و بردارید. تورندو آماده است، سس را در ظرف جداگانه‌ای كنار ظرف تورندو بگذارید و با نان سفید، سیب‌زمینی پخته یا سرخ كرده‌ روی میز بگذارید و سرو كنید.

 

نکته:

 

بن ماری : گرم کردن و حل کردن مواد غذایی روی بخار آب را طریقه بن ماری میگویند . مثال: محتوی ظرف غذا را در ظرف آبی قرار داده و آن را روی حرارت اجاق گاز قرار میدهیم تا آب آرام آرام بجوشد و غذای سرد به این وسیله گرم شود و این بهترین و بهداشتی ترین روش برای گرم کردن غذاو حل کردن شکلات می باشد.

 

منبع:ashpazisari