مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
رولت مرغ و بادمجان
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
بادمجان |
چهار عدد |
گوجهفرنگي و ران مرغ |
از هر کدام سه عدد |
سیر |
دو حبه |
رب گوجهفرنگي |
يك قاشق سوپخوري |
فلفل سبز |
شش عدد |
نمك و فلفل و آب و روغن |
به ميزان لازم |
طرز تهيه :
بادنجانها را پوست كنده و به صورت طولي برش زده و در روغن كمي سرخ كنيد. مرغ بدون استخوان را خورشي تكهتكه كرده و در كمي روغن سرخ كنيد. سير خردشده و رب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را هم اضافه كرده و كمي آب ريخته تا گوشت مرغ مغز پخت شود. سپس بين هر بادنجان يك عدد گوشت مرغ قرار داده و رول كنيد و روي آن يك گوجهفرنگي و يك فلفل قرار داده و با خلال دندان محكم كرده و سس گوجهفرنگي را هم روي آن اضافه كنيد. در فر 180درجه سانتيگراد قرار دهيد تا فلفل و گوجهفرنگي كبابي شود يا روي اجاق آنها را كبابي كرده و بعد روي بادنجان قرار دهيد و پنج دقيقه روي حرارت گذاشته تا جا بيفتد.
منبع : groohashpazi