مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
کباب لم چاپس
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
راسته با استخوان گوسفندي |
يك كيلوگرم |
روغن زيتون |
چهار قاشق سوپخوري |
پياز |
يك عدد |
پودرسير |
نصف قاشق چايخوري |
سس سويا |
يك قاشق سوپخوري |
نمك |
يك قاشق چايخوري |
فلفل |
نصف قاشق چايخوري |
كره و زعفران آبكرده |
به ميزان لازم |
گوجهفرنگي، زيتون و سبزي |
در صورت تمايل |
لم چاپس
طرز تهیه :
ابتدا رگ و چربيهاي گوشت را گرفته، اما استخوانها روي آن باقي بماند. سپس با دو قاشق روغنزيتون، پياز، فلفل، پودرسير، نمك و سسسويا مخلوط كرده و به مدت پنج ساعت ميگذاريم تا مزهدار شود، بعد داخل تابه چدني دو قاشق ديگر روغنزيتون ريخته و دو طرف آن را خوب سرخ ميكنيم. پس از سرخ شدن مقداري كره و زعفران آبكرده را با قلممو روي آن بزنيد تا خوشمزهتر شود و با گوجهفرنگي، زيتون و سبزي تزئين كنيد.