مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

نوع دیگر لازانیای گوشت



 

پخت انواع لازانیا,درست کردن لازانیا

 

 

مواد لازم :

 

گوشت چرخ كرده

300 گرم

فلفل دلمه اي

1 عدد

پياز خرد شده

1 عدد

روغن

2 قاشق غذاخوري

رب گوجه فرنگي

2 قاشق غذاخوري

آويشن

1 قاشق مربا خوري

پنير پيتزا

500 گرم

نمك و فلفل

به ميزان لازم

كره

50 گرم

آرد

2 قاشق غذا خوري

شير سرد

3 پيمانه

خامه در صورت دلخواه

50 گرم

سس سفيد رقيق

3 پيمانه

ورق لازانيا

6 تا 8 ورق

قارچ اسلايس شده

200 گرم

 

 

طرز تهیه :

 

پياز خرد شده را با روغن سرخ كنيد و بعد گوشت را اضافه كنيد و سرخ كنيد و بعد قارچ و فلفل دلمه اي را اضافه كنيد و كمي تفت دهيد . 2 قاشق رب را اضافه كنيد و بعد هم نمك و فلفل و آويش را اضافه كنيد و مرتب هم بزنيد تا قبل از اينكه غليظ شود از روي حرارت برداريد و اگر دوست داشتيد خامه را در اين مرحله اضافه كنيد . ورق لازانيا را به مدت 10 ثانيه داخل آب جوش قرار دهيد بعد آب جوش قابلمه را خالي كنيد و آب سرد روي لازانيا ها بريزيد و بعد استفاده كنيد . كف پيركس را خوب چرب كنيد و كمي سس سفيد بريزيد بعد ورق لازانيا را بگذاريد و سس سفيد و كمي پنير پيتزا و بعد مايه گوشت را روي آن ريخته سس سفيد و پنير پيتزا و بعد ورق لازانيا قرار داده وسس سفيد و بعد پنير فراوان روي آن بريزيد.پيركس آماده را در فر با حرارت 200 درجه سانتي گراد به مدت يك ساعت قرار دهيد.

 

 

منبع : groohashpazi