مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

آبگوشت بامیه



 

پخت آبگوشت بامیه , طرز تهیه انواع آبگوشت

 

مواد لازم:

 

 گوشت گوسفند  ۴۰۰ گرم
 پیاز خرد شده  ۲ عدد متوسط
 بامیه  ۴۰۰ گرم
 گوجه رنده شده  ۳ عدد
نمک/فلفل/ادویه/زردچوبه به میزان لازم
رب گوجه ۲ قاشق غذا خوری

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه:

 

گوشت و پیاز را با هم تفت دهید، سپس  به همراه کمی زردچوبه بگذارید تا کمی بپزد. بعد از  نیم پز شدن گوشت گوجه های رنده شده و نمک و فلفل و ادویه و رب رو به همراه بامیه ها به گوشت اضافه نمایید و صبر کنید تا کاملا بپزد .

 

نکته ها:

 

۱ . آبگوشت بامیه باید آنقدر بپزد تا آب خود را از دست ندهد و آبدار باشد تا بتوان به صورت آبگوشت معمولی سرو کرد.

 

۲ . این غذا با مزه تند آماده می شود ولی شما بسته با ذائقه خود میزان فلفل آن را می توانید تنظیم نمایید.

 

منبع : ashpaziema