مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه مطبل لبنانی



طرز تهیه مطبل, غذاهای لبنانی 

مواد لازم :

بادمجان  یك كیلوگرم
ارده
سه قاشق  سوپخوری
آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
پودر فلفل قرمز و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

بادنجان‌ را كباب كرده پوست آنها را گرفته و بكوبید یا در مخلوط‌كن بریزید.ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه كرده و كمی نمك بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط كنید. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود كنید بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل كنید.

منبع :akairan