مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.
● مواد لازم :
آب مرغ تقریبا غلیظ | ۲ فنجان |
زرده تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۲ قاشق سوپ خوری |
آبلیمو | نصف استکان |
کره | ۵۰ گرم |
زعفران ساییده و حل شده | ۱ قاشق سوپ خوری |
شکر | ۱ قاشق مربا خوری |
نمک و فلفل | به مقدار دلخواه |
● طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :
۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
منبع : ashpazkocholo.blogfa.com