مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید



طرز تهیه سس مخصوص گوشت سفید , درست کردن سس گوشت سفید
طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.


● مواد لازم :

 آب مرغ تقریبا غلیظ  ۲ فنجان
 زرده تخم مرغ  ۲ عدد
 آرد  ۲ قاشق سوپ خوری
 آبلیمو  نصف استکان
 کره ۵۰ گرم
زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
شکر ۱ قاشق مربا خوری
نمک و فلفل به مقدار دلخواه


طرز تهیه سس طلایی مخصوص گوشت های سفید :
۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .
منبع : ashpazkocholo.blogfa.com