مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه كوفته هويج



پخت كوفته هويج, نحوه پخت كوفته هويج
مواد لازم:

 گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم 
 هویج رنده شده  ۲۰۰ گرم ( ۳ عدد هویج درشت )
 گردو و کشمش  به اندازه کافی
 جعفری خرد و سرخ شده  ۲ قاشق
 پیاز رنده شده  ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذا خوری
ادویه و نمک و زردچوبه به قدر کافی
شکر به قدر کافی
آب لیمو یا سرکه به مقدار لازم
پیاز سرخ شده ۱ قاشق غذا خوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذا خوری


طرز تهیه :
گوشت را با هویج و پیاز رنده شد مخلوط کنید و به آن نمک و زردچوبه و ادویه و یک قاشق آرد اضافه کنید.خوب ورز دهید و با گردو و کشمش سرخ شده مغز گذاری کرده و در روغن بیندازید و اطراف آن را سرخ کنید.
یک قاشق آرد را سرخ کنیدو یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کنید و به آن نمک و زردچوبه و رب و آبلیمو و شکر بزنید . کوفته ها را در آن بریزید و در حرارت کم بپزید ودر آخر جعفری و پیازداغ اضافه کنید . ازگوشت مرغ هم میتوانید استفاده کنید و بدون سرخ کردن هم میشود این کوفته را تهیه کرد به جای آن که کوفته را سرخ کنید آن را در آب جوش بیندازیدتا پخته شود.
منبع :ashpazierangin.net

پخت كوفته هويج, نحوه پخت كوفته هويج