مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه اسکاچ مرغ



طرز تهیه اسکاچ مرغ,نحوه پخت اسکاچ مرغ
مواد لازم :

 مرغ خام چرخ کرده  300 گرم
 سس خردل  1 قاشق مربا خوری
 سس فلفل  1 قاشق مربا خوری
 تخم بلدرچین  10 عدد
 کنجد به میزان لازم
پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن به میزان لازم


طرز تهیه :
در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید. سپس آن را در تابه سرخ کنید.

منبع : groohashpazi.blogfa.com