مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه ی رولـت مغز



تهیه رولـت مغز, پخت رولـت مغز

مواد لازم :

سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) 500 گرم
 تخم‌ مرغ  پنج تا شش عدد
 روغن مايع  چهار تا پنج قاشق غذاخوري
 مغز گوسفند  دو تا سه عدد
 پياز متوسط يك تا دو عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم


طرز تهيه:
مغز را با يك عدد پياز و كمي آب و نمك مي‌گذاريم تا بپزد. (15 الي 20 دقيقه كافي است) سپس آن را در سافي قرار داده تا آب آن كاملا برود. بعد سبزي‌ها را خرد كرده و با كمي روغن تفت مي‌دهيم. تخم‌مرغ‌ها را در ظرف ديگر شكسته و با هم مخلوط مي‌كنيم به طوري كه سفيده و زرده كاملا يكنواخت شود. بعد از اين‌كه سبزي‌ها كمي خنك شد با تخم‌مرغ‌ها مخلوط كرده و مواد را در تابه‌اي بزرگ به قطر يك سانتي‌متر مي‌ريزيم و در تابه را گذاشته تا مواد كاملا بسته شوند.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه رولت مرغ


مغزها را با چنگال نرم مي‌كنيم. تابه را از روي حرارت برداشته و مغز را روي سطح سبزي  مي‌ماليم به طوري كه از اطراف كمي با سبزي فاصله داشته باشد آن را به دقت و محكم لوله مي‌كنيم و به حالت رولت در مي‌آوريم. رولت را چند دقيقه روي حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج كرده و با دقت حلقه‌حلقه مي‌بريم و در ظرف مورد نظر مي‌چينيم. مي‌توانيم اين رولت را با انواع سبزيجات و چيپس تزيين ‌نماييم.

منبع : sooran.com