مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه پاستا با عدس و بروکلی



پخت پاستا با عدس و کلم بروکلی,طرز تهیه پاستا با سبزیجات

 


مواد لازم جهت طرز تهیه پاستا با عدس و بروکلی :

 پاستا  ۱۵۰ گرم
عدس  نصف لیوان
 بروکلی به مقداری دوست داشتید
 پیاز متوسط یک عدد
 سیر  ۲ حبه
گوجه فرنگی ۳ یا ۴ عدد
شوید خشک ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون یا کانولا به مقدار لازم
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
آبلیمو کمی


طرز تهیه پاستا با عدس و کلم بروکلی :
- وقتی عدس چند ساعتی خیس خورد با کمی آب و کمی روغن بپزید.
- پیاز را خلالی کنید و تفت بدهید. سیر ریز شده و کمی زرد چوبه  را هم اضافه کنید.

- گوجه ها را رنده کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. کمی تفت بدهید.
- عدس پخته را داخل تابه هم بریزید. و همچنین بروکلی گل گل شده. نمک و فلفل اضافه کنید.

- ده دقیقه در ظرف را بگذارید تا مواد با هم بپزند.
- در آخر هم شوید و کمی آبلیمو اضافه کنید.

- پاستا را بعد از آبکش کردن با روغن زیتون یا کانولا مخلوط کنید.
- داخل ظرف سرو سس را روی پاستا بدهید و نوش جان کنید.

*** می توانید پاستا را به همان تابه مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید و بعد سرو کنید.

*** داخل این پاستا از گوشت چرخ کرده هم می شود استفاده کرد که من گیاهی آن را ترجیح می دهم .

 

منبع : yavashfood.blogfa.com