مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

بال مرغ كبابى به سبك مالزى



نحوه پخت بال مرغ كبابى, طرز تهیه کباب بال مرغ


آماده سازی : 30 دقیقه
پخت : 60 دقیقه


مواد لازم جهت تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى برای 4 نفر :

بال مرغ  2 کیلو گرم
 ماست 200 گرم
 پیاز بزرگ و رنده شده  1 عدد
روغن زیتون  1/4 لیوان
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
لیمو ترش 2 عدد
زعفران به میزان لازم
نمک به میزان لازم
عسل 2 قاشق غذا خوری
ادويه تندورى 2 قاشق غذا خوری
ادويه شان مخصوص مرغ كبابى 1/2 بسته

 

نحوه پخت بال مرغ كبابى, طرز تهیه کباب بال مرغ

 

طرز تهیه بال مرغ كبابى به سبك مالزى :
همه مواد را درون یک کاسه ریخته وخوب هم بزنيد، سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .


فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .


( بالهاى مرغ را تميز شسته )

نحوه پخت بال مرغ كبابى, طرز تهیه کباب بال مرغ


( همه مواد را درون یک کاسه ریخته )

نحوه پخت بال مرغ كبابى, طرز تهیه کباب بال مرغ
( و خوب هم بزنيد )


سپس بالهاى مرغ را تميز شسته و درون مواد كه از قبل آماده كرده ايد بريزيد و خوب مخلوط كنيد بعد بگذاريد به مدت دو ساعت داخل يخچال بماند .


فر را با بالاترین درجه آن گرم کنید بعد مرغ ها را درون ظرف نسوز كه از قبل كمى چرب كرده ايد بچينيد سپس حرارت فر را کم کنید تا 180 درجه سانتیگراد و به مدت يك ساعت بگذاريد بپزد .

 

نحوه پخت بال مرغ كبابى, طرز تهیه کباب بال مرغ

 

منبع : beryooni.com