مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی



برنج سرخ شده با نارگیل و بیف تایلندی, پخت برنج سرخ شده غذای تایلندی


آماده سازی : 30 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه


مواد لازم برای 6 نفر :

 برنج 300 گرم
 شیر نارگیل  500 میلی لیتر
 آب 180 میلی لیتر
 نمک 1/2 قاشق غذا خوری
 سس باربیکیو 2 قاشق غذا خوری
 سس سویا 2 قاشق غذا خوری
 شکر 1 قاشق چای خوری
 روغن مایع  1 قاشق غذا خوری
 سیر له شده 3 حبه
* فلفل قرمز 3 عدد
گوشت چرخ کرده 600 گرم
ریحان 50 گرم


* فلفل قرمز     3 عدد     دانه ها را در آورده و برش طولی 5 سانتی متر دهید

 

طرز تهیه :
نکته : سعی کنید طعم های جدید را امتحان کنید چون این غذا با شیر نارگیل پخته می شود دلیل نمیشود که بدمزه باشد،این غذا بسیار خوشمزه و با مزاج ایرانی سازگار است.


برنج خود را با آب بشوئید و همراه با شیر نارگیل ، 180 میلی لیتر آب و نمک در قابلمه ای روی شعله ملایم بگذارید به مدت 20-15 دقیقه تا به حالت کته در آید.


اکنون سس باربکیو ، سس سویا و شکر را در کاسه ای مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در ماهی تابه یا واک ( نوعی ماهی تابه ) روغن مایع بریزید و سیر و فلفل قرمز ها را اضافه کنید و تفت دهید.


سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید و بگذارید گوشت ها قهوه ای و خرد شوند 5-4 دقیقه این کار را ادامه دهید.
بعد از 5 دقیقه مخلوط شکر را به تابه اضافه کنید و به مدت 30 ثانیه هم بزنید.


غذای شما حاضر است،برنج سرخ شده با نارگیل را در بشقابها بکشید و گوشت را روی آن بریزید و با کمی ریحان و فلفل قرمز تزئین کنید.

منبع : beryooni.com