مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه آش ترش



آش ترش,طرز پخت آش ترش


مناسب فصل : تابستان 
آماده سازی : 15 دقیقه  
پخت : 15 دقیقه  

مواد لازم برای 12 نفر :

 نخود  نصف پیمانه
 لوبیا چیتی  نصف پیمانه
عدس  نصف پیمانه
برنج نیم دانه  1 پیمانه
پیاز داغ به میزان لازم
سیرداغ به میزان لازم
سبزی آش 500 گرم
رب انار 2 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه :
1. سبزی ها را شسته و خرد میکنیم.
2. حبوبات را جداگانه میپزیم.
3. برنج را از قبل خیس میکنیم و در قابلمه با آب می جوشانیم.


4. وقتی برنج جوش خورد حبوبات را اضافه میکنیم.و بعد سبزی را اضافه میکنیم.
5. رب انار را با شکر و کمی آب حل مکنیمو به آش اضافه میکنیم.
6. کمی از پیاز داغ و سیر داغ را داخل آش میریزیم و بقیه برای تزیین استفاده می شود.

 

منبع : beryooni.com