مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم
1397/10/04
طرز تهیه لازانیای ماهی
- مجموعه: آموزش انواع غذاها
مواد لازم :
لازانیا | ٥٠٠ گرم |
ماهی | ٢۵٠ گرم |
سیر | ٢ حبه |
قارچ | ١٠٠ گرم |
پنیر پیتزا | ٢۵٠ گرم |
سبزی معطر | ١٠٠ گرم |
آب نارنج | ٣ قاشق سوپخوری |
نمک، فلفل، روغن | به مقدار کافی |
طرز تهیه :
لازانیاها را طبق روش قبل می پزیم. ماهی ها را به تکه های کوچک برش داده و با نصف لیوان آب و آب نارنج و کمی روغن می پزیم، سبزی معطر و سیر له شده را به ماهی ها افزوده و در انتها قارچ و فلفل و نمک را اضافه می کنیم. ظرفی را از قبل چرب نموده و یک لایه لازانیا ته آن می چینیم. سپس یک لایه از مخلوط ماهی و پنیر پیتزا روی آن می گذاریم. این کار را تکرار نموده تا لازانیاها تمام گردد. در انتها ظرف را در فر گذاشته تا پنیرها پخته شود.
منبع : wiki.5040.ir