مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه سالاد اندونزی



سالاد اندونزی,درست کردن سالاد اندونزی


سالاد اندونزی مناسب برای تمامی میهمانی هاست . سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .

آماده سازی : 20 دقیقه  
موردمصرف : پیش غذا 
مناسب برای : جشن تولد 

مواد لازم جهت تهیه سالاد اندونزی برای 5 نفر :

کلم سفید کوچک  1 عدد
هویج نیم کیلو گرم
 کشمش 100 گرم
 گردو 100 گرم
سس مایونز 1 قوطی کوچک
سرکه سفید 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و نمک به میزان لازم
روغن مایع 4 قاشق غذا خوری

 

طرز تهیه سالاد اندونزی :
تمامی مواد را با هم مخلوط می کنیم.

نکته در تهیه سالاد اندونزی:
سس سالاد اندونزی باید زیاد باشد .

 

منبع : beryooni.com