مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه کباب ملکه



کباب ملکه, پخت کباب ملکه


کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک!

موردمصرف : پیش غذا 
مناسب برای : مهمانی دوستانه 

مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :

 

بادمجان
فلفل دلمه
گوشت چرخ کرده 
روغن 
آرد نخودچی 
نمک 
فلفل قرمز
زردچوبه 

 

مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .


طرز تهیه کباب ملکه :
سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

کباب ملکه, پخت کباب ملکه


پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

کباب ملکه, پخت کباب ملکه


بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت شوند.

 

کباب ملکه, پخت کباب ملکه


در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

کباب ملکه, پخت کباب ملکه


حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .

 

کباب ملکه, پخت کباب ملکه


منبع : paprica.com