مجله آشپزی غذای خانگی مامان پز قم

1397/10/04

طرز تهیه فلافل نخود و هویج



نحوه پخت فلافل نخود و هویج,طرز تهیه فلافل


طعمی جدید و خوشمزه و ترد برای دوستداران فلافل ، هویج فلافل را خیلی خوش طعم و تردتر می کند این نوع را هم امتحان کنید.


آماده سازی : 15 دقیقه 
پخت : 20 دقیقه 

مواد لازم جهت تهیه فلافل نخود و هویج برای 5 نفر :

نخود خام  200 گرم
هویج متوسط 1 عدد
 پیاز کوچک  1 عدد
سیر  3-4 حبه
انبه پودر شده 1 قاشق غذا خوری
زیره سیاه 1/2 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم


طرز تهیه فلافل نخود و هویج :
نخود را حتما یک شبانه روز خیس کرده و آب آن را دوبار عوض کنید.

سپس نخود را دوبار در چرخ گوشت قرار دهید هویج و پیاز و سیر را هم اضافه کنید (می توانید با رنده ریز رنده کنید).

سپس ادویه جات را ریخته و مخلوط را خوب ورز می دهیم در یخچال قرار می دهیم. (هر چقدر مدت زمان ماندن در یخچال بیشتر باشد خمیر بهتر بهم می چسبد ) ماهیتابه نچسب را خوب داغ کرده روغن ریخته و از مواد با قالب برداشته و در روغن سرخ می کنیم.

منبع : beryooni.com